Sztárok

Elege van a nélkülözésből a megasztárnak

Szakos Andrea esetében valódi tétje van annak, hogy mire jut a Megasztárral. Huszonhét éves, de még sosem volt olyan munkahelye, ahol néhány hónapnál többet töltött volna, mert Tiszavasvárin, ahol a családjával él, egyre-másra zárnak be a vállalkozások.

Elege van a nélkülözésből a MegasztárnakEmellett a családja is nagy bajban van: az egykor tehetős szeszfőző família nyakán most ott a hatalmas adósság, és mindennapi megélhetési gondjaik vannak. Andi ország-világ előtt nyíltan vállalta a szegénységét, amikor a mobiltelefonjáért kapott pénzzel a zsebében célba vette a Megasztár-válogatást. „Szeretném megváltani a családomat – mondja. – Segíteni nekik kilábalni a bajból. Így minden erőmet latba vetve küzdök majd a tehetségkutató során, hogy továbbjuthassak. Szerencsére a szerelmem is gőzerővel támogat, s most, hogy idáig jutottam, a következő években szeretnék az énekesnői karrieremre koncentrálni. Aztán majd jöhet a család és a gyerekek. Előbb még küldetésem van: visszaadni a szüleimnek a gondtalan életet, amit a gazdasági válság elvett tőlük, s meghálálni mindazt a jót, amit gyermekként tőlük kaptam.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top