Sztárok

BB Cream a csodakrém

Ami az arcápolást illeti, a nők számos különleges igényt támasztanak: hidratálni szeretnék arcbőrüket, egységessé és ragyogóvá varázsolni arcszínüket, elfedni a bőrtökéletlenségeket és halványítani a szem alatti karikákat.

BB – Két betű, ami megváltoztatja az életed!

A BB krém a bőrápolás legjavát vegyíti az alapozó előnyeivel az egy lépéses szépségért.
A 20. században dr. Christine Schrammek bőrgyógyász kifejlesztett egy „Blemish Balm” (BB) elnevezésű arcápolót, amely nemcsak elősegítette a károsodott bőr gyógyulását, hanem elrejtette a bőrpírt műtéti beavatkozások után. Ekkor még alig volt ismert a BB Cream.

A terméket piaci forgalomban először Dél-Koreában mutatták be, ahol a helyi hírességek boldogan osztották meg innovatív, új szépségápolási titkukat a nagyközönséggel. A termék hihetetlen sikert aratott! A nők, akik korábban számtalan különböző szépségápolási szer használatára voltak kárhoztatva, hogy fakó és sápadt bőrüket élettel telivé tegyék, izgalommal fogadták a reggeli procedúrát kiváltó terméket, mely egyetlen felvitellel kínált megoldást az összes problémára.
Ahogy a BB krém híre Európában is terjedni kezdett, az európai bőrtípusnak megfelelő színárnyalatok is kifejlesztésre kerültek.

BB cream a csodakrém

A bőrápolás egy új generációja, mely minden nő számára elérhető, már Magyarországon is!
A Garnier BB Cream ideális kombináció: az alapozó előnyeit egyesíti a bőrápolással az azonnal tökéletesnek látszó arcbőrért. Összetétele egyben hidratál, egységessé teszi a bőrszínt, ragyogást ad bőrödnek és UV védelmet is tartalmaz (SPF 15). Hidratáló hatóanyagaival (Lipidure®, glicerin és hialuronsav), szépítő összetevőivel (C-vitamin-származék és ásványi pigmentek), valamint egyedi (európai arcbőrre optimalizált) textúrájával győzi meg a nőket arról, hogy csodák valóban léteznek!

KISZERELÉS: 50 ml
Két színárnyalatban kapható:
Miracle Skin Perfector világos arcbőrre Miracle SKin Perfector normál arcbőrre
AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR: 2199 HUF

További információk!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top