Sztárok

Idegen nőt nyalogatott VV Csaba – fotó

Nehéz a szárnyát bontogató celeb sorsa. Tudja ezt VV Csaba is, aki miután kínos naptárdedikálásban részesült Kiszel Tündétől, most hoszteszlányok nyakát nyalta.

Hétfőn este vad, hangos házibuli köszöntötte a Másnaposok rendezőjének új bulimoziját, a Project X-et. A premierről nem hiányozhattak a VV új üdvöskéi sem, így a körömkiállítást megjárt VV Christofel és párja, VV Veronika szerelmesen andalogtak a moziban, míg a Fecó után láthatóan már nem búslakodó, eszméletlenül vékony Dya Csabával érkezett.
A VV-ben csak a kanapét nyomó ezüstérmes pedig végre megmutatta, hogy nem olyan jó gyerek ő. És sót nyalt az egyik hoszteszlány nyakáról, hogy leönthesse a tequilát. „Nagyon szuper volt a hangulat, és a film is tele van jobbnál jobb poénokkal. Ritkán esik meg velem, hogy hangosan felnevetek a moziban, de most nem bírtam visszatartani a nevetés” – nyilatkozta a zenésznek készülő Csabi.
Még több fotót a bulizó Csabiról és barátairól, itt!

Idegen nőt nőt nyalogatott VV Csaba - fotó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top