Sztárok

Bódi Sylvi kipakolt a szépségversenyekről

Sylvi jó pár szépségversenyen túl van, a kisebb vidéki versenyektől elkezdve egészen a nemzetközi rendezvényekig. Így mára nem kevés tapasztalattal rendelkezik, elmondása szerint nem csak jókkal.

Szépségverseny: Bódi Sylvi kipakol„Az, hogy én sikeres modell lettem, azt nem egy embernek köszönhetem, hanem soknak. De leginkább a családomnak és magamnak” – nyilatkozta a TV2 műsorában Sylvi, akiről korábban azt írta egy újság, hogy a letartóztatásban lévő R. Lajosnak köszönheti, hogy befutott. „18 éves voltam, amikor beneveztem erre a bizonyos szépségversenyre, ahol második lettem. Akkor találkoztam először és többé-kevésbé utoljára R. Lajossal” – folytatta a modell, aki úgy véli, a szépségverseny ingoványos talaj. „Tíz év alatt 13 szépségversenyen indultam el… Nekem is vannak rossz tapasztalataim, annak ellenére, hogy 11 versenyen első helyet értem el. Igenis látom, hogy egy-egy verseny bunda… Én vidéki lány vagyok, Debrecenben születtem, de a szüleim mindig minden szépségversenyre elkísértek. Hoztak-vittek Budapestre. Engem éppen emiatt sosem tudtak sarokba szorítani a 60 és a halál közötti főszponzorok…” – mondta őszintén Sylvi. A teljes interjút megnézheted a videóban.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top