Sztárok

Szépfiú szerződött a Szombat esti lázhoz

A szappanoperák ügyeletes szépfiúját, a nálunk is kedvelt William Levyt kérte fel az amerikai Szombat esti láz című produkció stábja, hogy szerepeljen az új évadban.

Szépfiút szerződött a Szombat esti lázhozA selyemfiú nyilván nem mellizmaival és Jennifer Lopezzel történt kalandjával hívta fel magára a szerkesztők figyelmét, hanem azzal, hogy remekül dolgozik a különböző szappanoperákban. Akárhogyan is, az amerikai háziasszonyoknak lesz okuk örülni, hiszen Levy ott domborít majd a tengerentúli Szombat esti láz legújabb, 14. évadában.
A 31 éves, kubai származású William Levyt a dél-amerikai Brad Pittnek tartják. Levy jelenleg facér, de jó kapcsolatot ápol volt feleségével, a szintén színész Elizabeth Gutierrezzel. Két gyermekük van, Christopher Alexander és Kailey Alexandra. Kétszer vádolták meg nemi erőszakkal, mindannyiszor kiderült, hogy csak hírnévre és pénzre vágyott a vádló.

A hírek szerint hazánkban is újra indul a táncos műsor, aminek Stohl András lesz ismét a házigazdája. Ám ennél többet itthon még nem tudni, Amerikában azonban már megvannak a celeb táncosok. William Levyn kívül ott lesz még a Farm, ahol élünk egykori gyereksztárja, Melissa Gilbert, egy másik sorozatsztár, Jaleel White, a teniszlegenda Martina Navratilova, a Melrose Place egykori szépfiúja, Jack Wagner, és a tavaly ősszel összevert énekes, Gavin DeGraw is.

Mégsem baleset volt Whitney Houston halála? A részletek itt!


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top