TV-sztárok

VV Csabát hideg zuhany éri, ha kijön

VV Csaba barátja azt mondja, a fiú nem azért ment be a villába, hogy nyerjen, hanem hogy kipróbálja magát. Máté arról is beszélt, mi fogja majd igazán megviselni barátját.

VV Csabát hideg zuhany éri, ha kijönBarátja szerint VV Csaba mit sem változott a villában az elmúlt hónapok során. Ő azonban aggódik érte, hiszen már tudja, mi várja majd, ha kijön a villából. „Az a tippem, hogy Seherezádé lesz a harmadik helyezett, az első hely pedig a két fiú között dől el. Bár Csaba nem a főnyeremény miatt ment be játszani, reménykedem benne, hogy ő nyeri, mert a második hely lenne a legidegesítőbb. Csaba már a régebbi szériák alatt is mondogatta, hogy szívesen kipróbálná magát egy ilyen játékban. Szeret mindenbe belekóstolni, gördeszkázott és BMX-ezett is” – mondja Máté, aki szerint Csaba azért a játék végére minden bizonnyal belegondolt abba, milyen lenne, ha megnyerné. És bár egyelőre úgy tűnik, Csabával minden rendben van, a barát szerint még érhetik meglepetések. „Hideg zuhany lesz számára, ha kijön. Ő nem egy médiaszemélyiség, nem csinál magából hülyét, mint egyesek. Biztos el fog menni a fellépésekre, de azt nem hiszem, hogy a jövőben a médiában dolgozna.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top