Sztárok

Takács Nikolas megrázó vallomása

A leginkább kalapjáról beazonosítható X-faktoros tehetség bevallotta, ismertsége előtt konkrétan éhezett. Nikolas a nehéz időszak elől Amerikába menekült volna, de repjegyre sem futotta pénzéből.

Takács Nikolas megrázó vallomásaTakács Nikolas az X-Faktor előtt nagyon nehéz körülmények között élt. „Annyi pénzem volt, hogy éppen ennivalóra futotta, bár a közértben mindig mindenből a legolcsóbbat kellett megvennem. Heteken át tésztát ettem tésztával, mert az volt a legolcsóbb. Jobb napokon tettem rá sajtot vagy tejfölt” – mesélte Nikolas, aki mikor mindezt megelégelte, úgy döntött, hogy külföldre menekül. „Eldöntöttem, eladom mindenemet, a pénzen repülőjegyet veszek, és szerencsét próbálok az óceán túlpartján. Csakhogy rá kellett döbbennem, a holmimért kapható pénz még az odaútra sem lenne elég” – fejezi be a történetet Nikolas, akinek sorsa végül az X-Faktor után sokkal jobbra fordult.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top