Sztárok

Részegen tombolt Vastag Csaba

A 2010-es X-Faktor győzteséről napok óta kering az interneten egy kínos házi videó. A világhálóra felkerült leleplező felvétel forrása nem más, mint az egyik barátjának az ellopott mobilja – írja a Blikk.

Részegen tombolt Vastag CsabaBotrányos felvétel került elő Vastag Csabáról. A legnézettebb videomegosztó portálra feltöltött, Vastag Csaba és Gabe a Stereo 2.0-ból tökrészegen című felvételen az énekes teljesen kivetkőzik magából. Miután – az akkor még hosszú hajat viselő x-faktoros – a barátaival alaposan kiütötte magát a pálinkától, részegen káromkodik, üvöltözik. Csaba, aki iránt VV Kinga is szerelemre gyúlt – nem is sejtette, hogy a hét évvel ezelőtt készült felvétel valaha nyilvánosságra kerül. „Néhány hete hívott fel a cimborám, hogy ellopták a telefonját, de eszembe sem jutott, hogy még benne van a felvétel. (…) Úgy gondolom, az én életemben is történhet ilyen, a barátaimmal szülinapot ünnepeltünk. Mostanában azonban egyre ritkábban tudok önfeledten bulizni, hiszen rengeteget dolgozom” – mondta az énekes, akiről korábban már nyilvánosságra került egy meztelen videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top