Sztárok

Botrányos műsor – feljelentették Bochkorékat

Egy ártatlannak induló vicc a védett fajokról odáig fajult, hogy rendőrségi és médiahatósági ügy lesz belőle. A bumerángosok most magyarázkodhatnak, szerintük az állatvédők félreértették a humort – írja a Blikk.

Feljelentették BochkorékatA rendőrségen és a médiahatóságnál is feljelentették Bochkor Gáborékat, mert a Bumeráng csapata a teknőcök agyonverésével viccelődött, illetve döntöttek arról, hogy milyen állatok pusztulhatnának még ki. Mindez a WWF veszélyeztetett állatfajokról készült állítólagos listája alapján került szóba a rádiós műsor február 7-i adásában. A feljelentést a Csillagszem Alapítvány és a Fehérkereszt Állatvédő Liga tette, mondván, a rádiósok az állatvédők ellen uszítottak, és ez már bűncselekményi kategóriába tartozó állatkínzásra való felbujtásnak minősül. A Neo FM programigazgatója, Kalácska Gábor azonban azzal érvel, hogy a műsorvezetők természetesen állatbarátok, csupán morbid módon hívják fel a figyelmet a problémákra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top