Sztárok

VV Kinga: Csaba az, akit igazán várok idekinn, és nem Attila

Lenne műsorvezető, de le is diplomázna. Nem várja idekint Attilát, viszont kampányol Csaba mellett. A dráma idekint is folytatódik. Kingucival beszélgettünk.
VV Kinga: Csaba az, akit igazán várok idekinn, és nem Attila

“Anyu ellenezte a VV-t”

„Anyu nem értette, miért jelentkeztem”
Kinga édesanyja a játék alatt elmondta, hogy lánya sosem volt könnyű természet, de a képernyőn gyakorlatilag kivetkőzött magából. „Eddig csak néhány percet tudtunk beszélni anyuval, akkor teljes volt az öröm. Tudom, hogy édesanyám nem akarta, hogy szerepeljek a műsorban. Nem értette, miért teszem, hiszen otthon mindenem megvolt, és mindössze fél évem volt hátra a főiskola befejezéséig. Természetesen nem vagyok mindenre büszke én sem, amit benn tettem. Sokszor rondán beszéltem, káromkodtam, forrtak bennem az indulatok. Abban a zárt közegben, ahonnan nincs hová menekülni, felerősödnek az ember negatív tulajdonságai. Sajnálom, ha ez bántja a szeretteimet” – mondja a villa frissen kiesett lakója.

„Rá kellett jönnöm, hogy semmi nem az, aminek látszik”
A dráma egyébként Kinga életében kint is folytatódik. Most éppen a három még játékban lévő fiúra neheztel. Szinte magunk előtt látjuk, hogy adná az ívet mindegyik fiúnak, ha még villalakó lenne. „Különösen rosszulesett, hogy ők, akik elvileg engem vártak vissza, micsoda szeretettel üdvözölték Sehikét. Rá kellett jönnöm, hogy semmi nem az, aminek látszik” – nyugtázta Kinguci, aki a legtöbb drámát szolgáltatta nekünk az elmúlt 148 napban.

“Semmi nem az, aminek látszik’

„Csalódtam Attilában”

Miközben Attila bent szorongatja Kinga búcsúlevelét, és tervezgeti, hogy újra találkozzanak, a lány egészen másképpen látja a kettejük „közös” jövőjét. „Sajnos csalódtam benne, lelkileg elsodródtunk egymás mellől. Csaba az, akit igazán várok idekinn, és nem Attila!” – ecseteli Kinga, és mivel nem akarjuk, hogy Attila szíven szúrja magát a maradék két hétben, még véletlenül sem juttatjuk be titkos üzenetként ezt a cikket neki.

„Lennék én műsorvezető”
Pasik ide vagy oda, Kingának a tervei között egyelőre egyáltalán nem szerepel a szerelem. „Az biztos, hogy befejezem a főiskolát, de esély sincs arra, hogy beüljek egy nyugodt, monoton munkahelyre. Nagyon szívesen lennék például műsorvezető. Ha megnyernem nem is sikerült ezt a játékot, sokat tanultam önmagamról, megismertek az emberek, és odafigyelnek rám. Már ezért megérte.”

Hallottad? Állatszeretete miatt halálos autóbalesetet szenvedett a színésznő! A tragikus ügy részlete itt!


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top