Sztárok

Műmellet kap VV Eszter

A villalét előtt még elégedett volt az adottságaival, de a luxusbörtön szilikoncsodáitól megirigyelte a feszesebb, kemény kebleket. Elképzelhető, hogy a villa ügyvédnője elfogadja a felajánlott műtéti beavatkozást, és kés alá fekszik – írja a Bors.

Felturbóztatná a melleit VV EszterEgy plasztikai klinikától keresték meg a minap VV Esztert, és felajánlottak neki egy szépészeti beavatkozást. A jogásznő egyelőre még gondolkodik, hogy él-e a lehetőséggel, hiszen a villában Sehi, Kinga és Veronika tökéletes műcicijei láttán megváltozott az önértékelése. „Mostanában többször elmerengtem azon, hogy milyen lenne, ha egy kicsit nagyobb mellem lenne. Nem a luftballonkategóriára gondolok, hanem olyan méretre, ami a testalkatommal arányos” – vallotta be Eszter. A villa ügyvédnője még alaposan átgondolja a döntését, mert tart a mellplasztika élettani hatásaitól. A zsírleszívást azonban már elvetette – hiába fordult meg a fejében –, inkább sporttal faragná lesz a pluszkilókat. VV Eszter egyébként már javában randizgat, de nem az exével jött újra össze, mint ahogy arról a villában fantáziált. „A volt párom már nincs, és nem is lesz. De van valaki, akivel udvarlós szakaszban vagyunk” – árulta el a volt villalakó, aki szívesen lenne tévés ügyvéd

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top