Sztárok

Damu-ügy: Brutális részletek az erőszakról

Eddig ismeretlen részletek derültek ki a vádiratból, amely részletesen leírja, hogyan miként történt az állítólagos erőszak, amelyért első fokon 6 évet kapott a sorozatszínész – írja a Blikk.

Damu-ügy: brutális részletek az erőszakrólA vádirat szerint a nemi erőszak a falnál állva történt, amit Damu Roland védője, Ruttner György helyszíni bizonyítási kísérlettel és anatómiai szakértővel akar elemeztetni. „A vádlott a sértett jobb felkarját megragadta, annál fogva őt a földről felhúzta, testével a falhoz szorította, elővette nemi szervét, majd a sértett tiltakozása és ütlegelése közepette izgatni kezdte magát. A sértettet szorosan átölelte, bal kezével annak jobb vállát leszorította, míg jobb kezével nemi szervét próbálta a sértett hüvelyébe helyezni, a sértett azonban ellenállt, lábait összeszorította, s próbálta megrúgni a vádlottat. A vádlott kitartóan próbálkozott, míg végül sikerült a sértett hüvelyébe hatolnia, és a közösülést megkezdenie” – áll a vádiratban a Blikk értesülései szerint. Damu Roland védője furcsának tartja, hogy egyetlen orvosi vizsgálat sem állapított meg szexuális erőszakra utaló sérülést, valamint azt a tényt, hogy a sértettről a bugyi le sem került az állítólagos erőszak alatt. Sőt az iratokból az is kiderül, hogy nem sokkal az állítólagos erőszak előtt mindkét fél vallomása alapján a legnagyobb egyetértésben szeretkeztek a lány lakásán. A szülész-nőgyógyász igaz­ságügyi szakértő szerint pedig összezárt lábbal nem történhetett nemi erőszak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top