Sztárok

VV Csaba mindenkit átvert

Hiába mondták barátai, hogy Csabának nem az esete Kinga, úgy tűnik, mégis megdobogtatta a szívét a hisztikirálynő!

VV Csaba legjobb barátja szerint a fiú a kinti életben rá sem nézne a cselszövő Kingára, mert az egzotikus típusú nőket szereti. „Ráadásul nem bírja elviselni az olyan hisztis lányokat, mint Kinga” – mondta a barát. Viszont úgy tűnik, a bezártság valami teljesen mást hozott ki a mindig nyugodt léggitárbajnokból. Kinga távozása után egy nappal Csaba a konyhában osztotta meg Sehivel az érzéseit. „Nem is tudom, hogy mondjam el. Egyszerűen tényleg úgy éreztem az utolsó napokban, hogy nagyon közel kerültünk egymáshoz Kingával. Nagyon megszerettem” – vallotta be a VV szépfiúja, ami igenis arra utal, hogy egzotikus nők ide vagy oda, bizony a szőke Kinga is megdobogtatta a szívét. Még szerencse, hogy Attila ezt nem hallotta, mert féltékenységi rohamában egy péklapáttal véletlenül nyakon verte volna Csabit.

Nem ez volt Csaba egyetlen emlékezetes alakítása este. Még Sebestyén Balázs is megkönnyezte a fiú tegnapi alakítását. Részletekért kattints ide!

VV Csaba mindenkit átvert

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top