Sztárok

Megtudtuk, hogy mi VV Attila titkos előnye

Már borítékolható, hogy Attila lesz a vasárnapi VV-párbaj egyik résztvevője. Habár hátrány számára, hogy még sosem vett részt párbajon, és nem tudja, milyen erős. De van egy titkos fegyvere is.

Megtudtuk, hogy mi VV Attila titkos előnyeKétség nem fér hozzá, hogy Attila hatalmas rajongótáborral rendelkezik. És az is tény, hogy az összeférhetetlen, ám legalább ennyire szórakoztató férfi Facebook-tábora a legaktívabb. De nem csak ez jelenthet számára hatalmas előnyt egy vasárnapi párbajon. Attila rajongói ugyanis még egy fillért sem költöttek arra, hogy benntartsák kedvencüket a játékba. Így egy hétvégi első párbaj alkalmával sokkal könnyebben küldenek akár 3-4 SMS-t is kedvencükre. Ellenben mondjuk Vera vagy Csabi rajongóival, akik eddig több párbajról is visszajuttatták kedvencüket, és költöttek több ezer forintot üzenetekre.

Miközben itthon VV Attila a nők új kedvence, addig külföldön Jennifer Aniston új pasija dobogtatja meg a hölgyek szívét. A pasi tudja mitől döglik a légy, most például villantott. Részletek, itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top