Sztárok

Ezt a férfit hívta halála előtt Whitney Houston

Tucatszor hívta a halála előtti percekben 17 évvel fiatalabb volt barátját Whitney Houston. A férfi azonban nem vette fel a telefont.

Ezt a férfit hívta halála előtt Whitney HoustonA 31 éves Ray-J és a 48 éves Houston 2007-ben kezdtek randizni. Viharos kapcsolatban éltek, egészen 2009-ig. Szakításuk ellenére azonban továbbra is összejártak. A férfi is abban a szállodában szállt meg, ahol Houston, és ahol a Grammy előbuliját tartották. Amikor Ray-J értesült volt barátnője haláláról, állítólag megállás nélkül azt ismételte, hogy nem hiszi el, ami történt. „Mindannyiunknak együtt kell élnie ezzel” – hagyta el többször is a száját. Ezután bezárkózott a szobájába barátaival, de sokáig nem gyászolt, mert az éjszakai bulira azért elment híres testvérével, az énekesnő Brandyvel – írja a The L. A. Times.

Mint később kiderült, Ray-J mobilján több tucat nem fogadott hívás volt azon a délután, egytől egyig mind Whitney telefonjáról érkezett. Ray-J egyébként nem a hűség és a tisztesség mintaképe. 2007-ben előkerült egy szexvideó, amin ő és az örökösnő Kim Kardashian szerepel. Ezt a felvételt nagy valószínűséggel Ray-J „dobta piacra”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top