Sztárok

Összeomlott Tóth Gabi

Magába zuhant az énekesnő, amikor kiderült, hogy nem jutott be a legjobb négy közé az Eurovíziós Dalversenyen. Zokogott, majd bezárkózott az öltözőjébe a vereség után. A többi kiesett zenészt is megviselte az eredmény.

Összeomlott Tóth GabiHosszú hónapokig készült Tóth Gabi arra, hogy megmutassa, ő érdemli meg legjobban, hogy Magyarországot képviselje az Eurovíziós Dalfesztiválon. Még formás idomait is kivillantotta az éneklés közben. Amikor azonban kiderült, hogy nem teljesülhet az álma, hosszú ideig csak bámult maga elé üres tekintettel, majd felpattant, és könnyeivel küszködve kirohant a „lihegő”-nek nevezett közös térből. Egy darabig hozzátartozói, majd párja vállán sírdogált, aztán besietett az öltözőjébe, ahonnan csak egy órával később jött ki. „Biztos még nem voltam rá kész, hogy nyerjek. Picit megzuhantam, sírtam. Lelkileg elfáradtam, de hiszek az igazságban. Remélem, egyszer az egész országban és az egész világon győzni fog minden, ami őszinte” – nyilatkozta a Borsnak az énekesnő, aki jövőre is megpróbálja.

A Megasztár zsűrigárdájából kimaradt Caramel is láthatóan csalódott volt, hogy az ítészek közül csak egy tag szerette volna őt látni Bakuban, de a magukat esélyesnek tartó Király testvérek sem vették jó néven, hogy a legjobb négyben egyetlenegy voksot sem kaptak a zsűritől. Az ugyancsak csalódott apjuk, Király Tamás producer így kommentálta az eredményt a Blikknek: „Ez Magyarország, egy mutyiország.”  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top