Sztárok

Öngyilkosságra készül Whitney Houston lánya

Nem engedi a családja, hogy elhagyja a kórházat Bobbi Kristina, Whitney Houston lánya. A 19 éves fiatal nőt azután szállították be egy klinikára, hogy összeomlott édesanyja halálhírét hallva.

Attól tart az énekesnő családja, hogy öngyilkosságot követ el a szombaton elhunyt Whitney Houston lánya. „Bobbi Kristina segítségre szorul, nem szeretnénk, ha idő előtt elhagyná a kórházat. Függőségei miatt rehabilitációra is szüksége van. Hisztérikus, kimerült és vigasztalhatatlan. Reméljük, nem tesz kárt magában” – mondta egy családtag a TMZ-nek.
Az amerikai portál tudni véli azt is, hogy Bobbi Kristina édesanyja halála előtt egy nappal elaludt a kádban, ugyanabban a hotelben. „A barátai kopogtattak Bobbi ajtaján, de nem válaszolt. Hívták a biztonsági szolgálatot, ők nyitották ki az ajtót, és Bobbit a kádban találták. Aludt, de szerencsére nem csúszott bele a vízbe” – írja a TMZ. Szinte kísérteties, hogy ugyanez történt a lány édesanyjával, egy nappal később. 

Öngyilkosságra készül Whitney Houston lánya

Mint arról éjszaka beszámoltunk, a fiatal lányt még vasárnap hajnalban szállítottak kórházba, miután teljesen összeomlott a szállodában édesanyja halálhíre után. Közben a legfrissebb hírek szerint az énekesnő halálát vízbe fulladás okozta, miután tucatszámra vett be Xanax nyugtatót és ivott rá alkoholt. Részletek, itt!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top