nlc.hu
Sztárok
Szétalázták VV Attilát

Szétalázták VV Attilát

Nagyokat fog nézni VV Attila, ha véget ér számára a játék, és meglátja azokat a felvételeket, amelyeken a villa lány lakói ott rúgnak bele, ahol csak tudnak.

Szétalázták VV AttilátTalán Attilának tennék a legnagyobb szívességet a nézők, ha nem küldenék vissza Kingát a villába. A szőkeség ugyanis az orránál fogva vezeti a férfit. Amikor szüksége van rá, kiszipolyozza, akár egy jól működő energiavámpír, de ha van más, akihez lehet menni, akkor sarokba dobja. Pénteken pedig kimutatta a foga fehérét, amikor Szandika arról beszélt, hogy Attilát egy ritka ronda pasinak tartja, Kinga csak vihogva helyeselt. Szandika némileg javított a helyzeten, amikor hozzátette, hogy Attila valóban csúnya, de egy igazi férfiállat, akiben megvan az a plusz, ami Csabában nincs.
Attilának nem lesz kellemes ezekkel a mondatokkal szembesülni, de azt szokták mondani: Mindig azt nézd, ki mondja rólad a kritikát. Hát ez az.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top