Sztárok

Mi lett velük? Nagy X-Faktor-körkép!

Alig több mint egy hónapja ért véget az X-Faktor. Körbenéztünk a 12 döntős háza táján, kinek meddig van tele a naptára, kire talált rá a szerelem, és kik azok, akik minden feladtak az énekesi karrierért. X-Faktor-körképünk első része következik.

Mi lett velük? Nagy X-Faktor-körkép!Bagosi Alexa

„Nincs időm a szerelemre”

Bagosi Alexa jelenleg is több napot tölt Debrecenben, de azért a biztonság kedvéért van egy albérlete a fővárosban is, ahol megpihenhet, ha itt van fellépése, interjúja. „Minden Debrecenhez köt, a családom, a munkám az Alföld Televíziónál, és a gyerekeket sem szeretném kiszakítani a megszokott környezetükből” – mondta Alexa, aki nem tagadja, nem könnyű megtalálni az egészséges egyensúlyt a fellépések és a család között. Alexa esetében az önálló CD még várat magára, de első saját dala hamarosan elkészült. „Nagyon várom, hogy megmutathassam a rajongóimnak: milyen is az én zeném.” Alexa azt mondja, jelenleg nem fér be az életébe egy szerelem, hiszen elég sok fellépése van az idei évre, ami reméli, hogy csak gyarapodni fog.

Baricz Gergő
„Másképp látom a jövőmet, mint egy évvel ezelőtt”

Mi lett velük? Nagy X-Faktor-körkép!Az X-Faktor harmadik helyezettje is felköltözött Budapestre, és most Demes Tomival lakik egy albérletben. „Szerintem mindketten elégedettek vagyunk” – mondta mosolyogva Gergő, aki már most mindent másképp lát az életében, éppen ezért nem akar visszatérni régi iskolájába. Saját lemezzel kapcsolatban még igencsak titokzatoskodik, de azt mondja, az X-Faktor utáni élet még feszesebb iramot diktál, mint azt korábban gondolta, most augusztus 20-ig vagyok betáblázva.
Na persze azért könnyebb úgy átvészelni egy nehéz napot, ha mellettünk van valaki. És Gergő mellett bizony van támasz. „Jól érzem magam a bőrömben, és van, aki a szívemet is ápolgassa. Nem panaszkodom.”

Muri Enikő
„Tárt karokkal várom a nagy szerelmet!”

Mi lett velük? Nagy X-Faktor-körkép!Enikő is felköltözött Budapestre a döntő után. Most egy galériás kis lakásban él. „Egyszerű, praktikus, és ami a legjobb benne, hogy a város szívében van, mégis csendes!” – mesélte boldogan munkatársunknak az énekesnő, akinek jelenleg annyi dolga van, hogy nem tudott visszamenni a tanodába, de mindenképpen szeretném befejezni. „Ha minden jól sikerül, akkor ősszel elkészül a lemezem, sok munka lesz benne, de ez volt a legnagyobb álmom” – árulta el Enikő. Az X-Faktor legjobb női hangja életében most minden klappol, csak a szerelem várat még magára. „Egyelőre a munkámban találom minden boldogságom! De nem zárkózom el semmi elől sem, tárt karokkal várom a nagy szerelmet!” Ahogy a többi X-faktorosnál, úgy Enikőnél is teljesen be van táblázva a 2012-es év, és a fellépések mellett színházi szerep is várja.

Apollo23
Halasztanak a suliban

Mi lett velük? Nagy X-Faktor-körkép!Geszti Péter csapata a műsor után közös albérletbe költözött Budapesten. Tibi és René feladták korábbi életüket, és százszázalékosan az együttesre fókuszálnak, Tomi pedig halasztott egy évet az egyetemen. „Tervezem, hogy újra – valamilyen formában – visszaülök az iskolapadba, és befejezem az egyetemet” – mondta Tomi, aki két társával együtt már dolgozik az első saját dalukon.
A hölgy rajongóknak jó hír, hogy mindhárom fiú facér, ám nem tagadják: életükben most a zene kapta meg a főszerepet. És hogy ez mennyire így van, azt mi sem bizonyítja jobban, mint a fiúk határidőnaplója, ami tavasz végéig megtelt fellépésekkel.

Gyurcsík Tibor
Ő is indult az Eurovízión

Mi lett velük? Nagy X-Faktor-körkép!Tibor jelenleg Budapesten él, csak néhány percre a testvérétől, így bármikor láthatja nővérét, ha családi ölelésre van szüksége. Az elsőként kieső fiú jelenleg az Eurovíziós Dalfesztivál szombati döntőjére készül. „Kíváncsian várom a folytatást és készülök a nagy megmérettetésre, amire ma kerül sor” – mondta büszkén Tibor, aki lehetőség szerint saját albumot is szeretne majd. „Boldog vagyok, hiszen amire vágytam, olykor titkon, sikerült. Jó emberekkel vagyok körülvéve, akik rengeteget segítettek, és segítenek a továbbiakban, s kik közül sokukat igazi barátnak mondhatok. Rengeteg újdonság, pörgés van az életemben, nem unatkozom, és sosem érzem magam egyedül!” – újságolta Tibor.


Mi lett velük? Nagy X-Faktor-körkép!Demes Tomi
Jön a saját dal, de várat magára a szerelem

Keresztes Ildi egyik „fia”, szintén felköltözött Budapestre, méghozzá Baricz Gergővel közösen bérel lakást. „A suliban halasztottam, hogy minden erőmmel kamatoztatni tudjam az X-Faktor által kapott lehetőségeket. Ugyan lemezen még nem gondolkodom, viszont dolgozunk az első dalomon, s ebben nagyon bízom, mivel úgy hiszem, igazi meglepetés lesz az embereknek” – mondta sejtelmesen Tamás, aki azt is elárulta, hogy már nagyon hiányzik valaki az életéből, aki betöltse az üres teret az életembe. „Akkor teljes lesz a boldogságom!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top