Sztárok

Sebestyén Balázs kiosztotta a villalakókat

Nem kegyelmezett a VV4 és a VV5 játékosainak Sebestyén Balázs. A valóságshow műsorvezetője kimondta azt, amire sokan gondolnak, amikor bekapcsolják a tévét.

Sebestyén Balázs kiosztotta a villalakókatAzt gondolom, hogy Tordas, vagyis Ildikó már a fél lábát odaadná, hogy valaki végre rendesen elkapja” – zárta le a Való Világ szerda esti adását Sebestyén Balázs, utalva ezzel arra, hogy a VV4 egykori játékosára most sem nagyon kíváncsiak a többiek.
A Való Világ műsorvezetője itt még nem állt le. Neki lehetősége volt Szandikától élő adásban megkérdezni azt, amit már mi is fejtegettünk egy nappal ezelőtt: Mégis mitől lett narancssárga?
„Szandika meg kell hogy kérdezzem: Csőcsere volt a szoliban? Mitől vagy te narancsszínű?” – kérdezte Balázs, amire a vastag szájú lány csak így felelt: „Hát inkább legyek ilyen, mint…” – szólt vissza a lány.
Balázs aztán Olivért vette célba, és szóvá tette a fiú alkoholfogyasztását. „Hát Olivér, te sem iszol kevesebbet, látom, nem változtál.”

Minket nagyon érdekelne, vajon mit szólna Balázs Cristofel legújabb videójához. A felvételen, a villa egykori macsója vállalhatatlanul viselkedik. Videó, itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top