Sztárok

Lady Gagaként pózolt Medveczky Ilona

Miért erőlteti Medveczky Ilona annyira, hogy még mindig "trendi" legyen? Miért gondolja azt, hogy Lady Gagának kell öltöznie ahhoz, hogy elhiggyük: még mindig díva.

Lady Gagaként pózolt Medveczky IlonaMert szögezzük le: Medveczky Ilona akkor is díva maradna a szemünkben, ha nem húszcentis, flitteres holdjáró cipőben – ami olyan, mintha Lady Gaga ruhatárából lopták volna ki – próbált volna meg közlekedni a Story-gálán szombaton este. Ahogyan azt korábban megírtuk, Ilona próbált táncolni is a kíméletlenül magas robogójában, ám hamar a padlón kötött ki.
Igen, Medveczky Ilona alakja egyszerűen még most is elképesztő. Igen, ő egy igazi díva. De tudnánk ezt akkor is, ha visszafogott estélyiben és járásra alkalmas alkalmi cipőben jelent volna meg az eseményen. Talán hazánk első számú revütáncosának érdemes lenne inkább az angol színésznőt, Helen Mirrent koppintania, nem pedig a csitri Lady Gagát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top