Sztárok

Várkonyi Andrea elárulta magát

Várkonyi Andrea vehette át szombaton este a Story Díjátadó Gálán az év műsorvezetőjének járó díjat. Andrea nagyon elérzékenyült a beszéde alatt.

A Tények műsorvezetője, mint elmondta, imádja a szakmáját, és hatalmas erőt ad számára a közönség ilyesfajta visszajelzése, hiszek ők szavazták meg számára a Story Ötcsillag díjat. „Amikor délután hazaviszem a kislányomat az oviból, és elindulok dolgozni a tévébe, mindig kérlel Nóri, hogy anya, ne menj el, ne menj el. Ilyenkor majd megszakad a szívem. És volt olyan is, hogy én vezettem a Tényeket, Gábor és Nóri otthon voltak, és a lányom átölelte a tévét, majd azt mondta a páromnak: »Így nem tudom megölelni édesanyát.« Ezek persze nagyon nehéz helyzetek egy anyának, de bizonyos fokig ezek a nézői visszajelzések engem igenis kárpótolnak” – mondta beszédében Várkonyi Andrea, aki megköszönte párjának, Bochkor Gábornak, hogy mindig mosolyogva várja, amikor hazaér az esti Tények után. „Pedig néha aktívan több időt töltök már Azurák Csabával” – viccelődött Várkonyi.
További exkluzív képek a gáláról, itt!

Várkonyi Andrea elárulta magát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top