Sztárok

Nyilvánosan veszekedett Bodolai Böbe

Hatalmas vitára lett figyelmes újságírónk a Story magazin partiján. Cseke Katinka, a Jóban Rosszban Bodolai Böbéje, és párja a táncparketten kezdett veszekedni.

Cseke Katinka szerelme, Hassine épp Tóth Gabi őrületes hangjára táncolt a parketten, amikor kitört a balhé. Az egyik pillanatban még felemelt kézzel ugrált a magyar nyelvvel hadilábon álló srác, a másik pillanatban pedig már rohant ki a teremből, mögötte az iszonyatosan ingerült és ideges Katinkával. A szerelmespár végigrohant a különtermeken, majd Katinka taxiba szállt és hazament. Hassine pedig csak azt hajtogatta: „Én csak tánc. Szerelem és féltékenység nem jó. Szerelem van, féltékenység nincs.”
A színésznő nem vette fel párjának a telefont, majd kolléganői kezdték hívni a partiról, de ők sem érték el. Hogy végül hol aludt Hassine, ki vitte haza, és sikerült-e kibékülnie a párnak, nem tudni. Az azonban tény, hogy nem ez volt az első vitájuk, korábban egy étteremben balhéztak.
További exkluzív képek a gáláról, itt!

 
Itt még szent volt a béke
Itt még szent volt a béke
 
Aztán Hassine táncolni kezdett
Aztán Hassine táncolni kezdett
 
És Katinka lelépett
És Katinka lelépett

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top