Sztárok

Keresztes Ildikó: Íme, az igazság házasságáról!

Keresztes Ildikó nem tagadja, megviselték az elmúlt hetek címlapsztorijai. Az énekesnő azt mondja, az igazság mindössze annyi, hogy válságban van kapcsolata a férjével.

Keresztes Ildikó: Íme, az igazság házasságáról!Keresztes Ildikó a Blikkben beszélt arról, hogyan éli meg az elmúlt hónapokat, amióta a lapok arról cikkeznek, hogy férje, Kicska László egy huszonéves nőt szeret, és elköltözött tőle. „Voltam már vidámabb is. Itt a tél, fáradt vagyok, legszívesebben azt mondanám, most mindenki hagyjon békén. Azt is nehezen viselem, hogy a magánéletemről megy a találgatás mindenhol” – mondta a Blikknek az X-Faktor mentora, majd arra is kitért, mi az igazság kapcsolatáról. „Az, hogy válságban van a kapcsolatunk, és a sebek nem két nap alatt gyógyulnak be. 25 közös évünk alatt ez is megtörtént velünk. De ettől még nem váltunk ellenségekké. Mindenki nehezen viselte az elmúlt heteket. Laci korábban azt sem szerette, ha nyilvánosan együtt kellett mutatkoznunk, el lehet képzelni, hogy most sem vágyik a figyelemre” – magyarázta Keresztes Ildikó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top