Sztárok

Lecserélték a Csillag születik zsűritagjait

A négy ítészből csupán egy marad, a többiek helyett új arcok kerülnek be a tavasszal induló tehetségkutató zsűrigárdájába. A személycseréket egyelőre titok övezi – írja a Blikk.

Teljesen lecserélik a Csillag születik zsűrijétCsupán Hernádi Judit marad a Csillag születik zsűriasztala mögött a korábbi széria ítészei közül. Oroszlán Szonját, Szirtes Tamást és Fáy Miklóst lecseréli az RTL Klub – értesült a bulvárlap. Egyelőre nem tudni, hogy kik ülnek a helyükre a tehetségkutatóban, amelynek két háziasszonya is lesz. „Egy-egy nagyszabású tehetségkutató műsornál következetesen mindig egy televíziós évadra tervezünk a zsűritagok összetételét illetően. (…)Az ilyen műsoroknál természetes, hogy néha cserélni kell a zsűriben, még akkor is, ha a legjobb zsűritagokról is van szó” – hangsúlyozta Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója. Elmondása szerint a lecserélt zsűritagokkal továbbra is együtt szeretnének dolgozni. Kérdés azonban, hogy milyen szerepet szánnak nekik. A hírek szerint például Oroszlán Szonja az RTL Klub 2-es csatornáján induló Szombat esti láz műsorvezetője lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top