Sztárok

Elképesztő! Bomba nő a Dallas 71 éves Samanthája – galéria

Harmincnégy év telt el azóta, hogy a Dallasban először láthattunk Linda Gray-t, vagyis Samanthát. A sorozattal együtt a 71 éves színésznő is visszatért, és bámulatosan jól néz ki!

Elképesztő! Bombanő a Dallas 71 éves Samanthája - galériaMagyar idő szerint hétfőn hajnalban megrendezték a SAG-díjátadót (Screen Actors Guild), melyen a nyáron visszatérő Dallas sorozat régi sztárjai is tiszteletüket tették. A 71 éves Linda Gray földig érő hófehér ruhában érkezett az eseményre, ami kiemelte ma is bombasztikus alakját. A színésznő egyébként Patrick Duffyval (Bobby Ewing) sétált végig a vörös szőnyegen, csak később csatlakozott hozzájuk a nagybeteg Larry Hagman. 
Hogy minek köszönheti hibátlan alakját a színésznő? Egy korábbi interjúban ezt is elárulta.
Hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen jó erőben vagyok és egészséges. A nővérem, Betty 43 évesen mellrákban halt meg. Minden nap, amikor felébredek, hatalmas öröm fog el csak azért, mert élhetek. Egyébként tudja mi tart fiatalon? Minden nap meditálok és van két csodálatos unokám.”

Milyen volt több mint harminc éve a színésznő, és milyen most? Nézd meg a galériánkat, itt!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top