Sztárok

Megkérik VV Eszter kezét

Eszter volt kedvesétől kapott SMS-t a villában. A férfi korábban már elmondta, mennyire megbánta, hogy hagyta elmenni a lányt, aki ha nem lenne a villában, már feleségül kérte volna.

Megkérik VV Eszter kezétEszter férfi rajongói villán kívül szeretnék látni a lányt, ennek érdekében pedig mindent megtesznek. Mint már tegnap megírtuk, a Posi álnévre hallgató férfi SMS-ben üzente meg Eszternek, hogy nem szavaz rá. „Nem fogok rád szavazni, mert azt akarom, hogy gyere ki hozzám” – írta a férfi, aki valószínűleg ugyanaz, aki korábban már feltűnt a Story magazin hasábjain is. A lány édesanyja már korábban elmondta, hogy lányát nagyon megviselte a szakítás, a férfi pedig elárulta: élete legnagyobb hülyeségét követte el, amikor a pénzt hajszolta ahelyett, hogy Eszterrel foglalkozott volna. „Ha Eszter nem lenne a villában, már a feleségem lenne!” – jelentette ki az autókereskedő lovag. Egyre inkább úgy tűnik, ők ketten még mindig egymásra vágynak, szerelmük pedig azonnal beteljesedhet, amint Eszter kijön a villából – persze, ha a lány is úgy akarja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top