nlc.hu
Sztárok
Újabb eltitkolt magyar sztárgyerek

Újabb eltitkolt magyar sztárgyerek

Nem telik el úgy hónap, hogy ne derüljön fény egy-egy híresség eltitkolt gyermekére. Ezúttal nem Hollywood ajándékozott meg minket, hanem kis hazánk.

Újabb eltitkolt magyar sztárgyerekAz egyik hetilap ugyanis bőszen harsogja a címlapján: Megtalálták Jimmy legnagyobb fiát, akiről eddig még nem is hallottunk. Jimmy első felesége, Vera ugyanis két gyermeket vitt a házasságba, majd megszületett közös fiuk, Krisztián. Jimmy állítólag saját gyermekeiként szerette a nő korábbi kapcsolatából született Tomit és Mónit, akik Imicinek és apucinak szólították az énekest. A király legidősebb fia, Tomi úgy emlékszik, hogy Jimmy szigorú apa volt, de minden gyermeket úgy kezelt a családban, mintha édestestvérek lettek volna. Később ugyanez volt érvényes az Edit asszonnyal kötött házasságából született gyerekekre is. 

Nem ez az első eset, hogy egy híresség eddig nem ismert gyermeke előkerül. Tavaly „ismerte meg a világ” Arnold Schwarzenegger több mint tízéves fiát, akit a bejárónő szült. De eltitkolta egyik gyermekét Beyoncé ura, Jay-Z is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top