Sztárok

Élő adásban gúnyoltódtak VV Sehin

Úgy látszik, új szerelmi szállak szövődnek a Való Világban. Vera bevallotta, tetszik neki Attila, míg Csaba Sehire nyomult.

Már régóta pedzegette VV Csaba, hogy Seherezádé az egyetlen olyan nő a villában, akire nem mint játékostársra vagy mint cimborára néz, hanem mint nőre. A szőkeségnek sikerült levennie a lábáról a kétszeres párbajgyőztes Csabit, aki egyik este igencsak döcögősen ugyan, de udvarolni kezdett Sehinek. A meglepetés csak ezután jött, ugyanis Seherezádénak nagyon is imponál Csaba közeledése, és bizony számára sem közömbös a tujának csúfolt fiú. A két villalakó kezdetleges románcáról VV Gergőnek is van véleménye. Sehi egykori „több, mint barátja” a BeleValó élő adásában kritizálta őket. Gergő szerint ha még legalább 4 hónapig bent lesznek a villában, akkor talán eljutnak az első randiig. Ugyanis Sehinek és Csabinak is ez a tempója. Vagy csak az fáj az egykori Alfahímnek, hogy Seherezádé – akit ő nem volt képes három hónapon át meghódítani – odaadja magát Csabinak…?

Élő adásban gúnyoltódtak VV Sehin

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top