Sztárok

Fotó Diana hercegnő eltitkolt lányáról

Az amerikai Globe magazin állítja: Vilmos és Harry hercegeknek van egy féltestvérük. Diana lányát mindeddig titok övezte, de a bulvárlap tudni véli az igazat. Mi azért erősen kételkedünk.

Fotó Diana hercegnő eltitkolt lányáról„Diana hercegnőnek van egy eltitkolt lánya” – olvasható a magazinban. Egy készülő könyv ugyanis eddig nem hallott titkokat készül feltárni a nyilvánosság előtt. „A könyvben szó esik egy fiatal lányról, annak születéséről, és arról, hogy miért titkolta a létezését az angol királyi család” – harsogja a Globe. Előkerült az eddig csak fantomként létező lány is, aki azt állítja: ő is a királyi család tagja, édesanyja pedig Diana hercegnő. Az említett hölgy állítólag már harmincéves. Az amerikaiak szerint a lány hihetetlenül hasonlít a néhai hercegnőre, míg az angolokat felháborítja a készülő könyv és a cikk is.

Mindenesetre a sztorit nem érdemes túlságosan komolyan venni. Hivatkoznak „névtelen könyvre”, „névtelen forrásra” és nem nevezik meg a hölgyet, akit egy agyonretusált képpel próbáltak eladhatóvá tenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top