nlc.hu
Sztárok
A szakember szerint titkolózik és fél VV Attila

A szakember szerint titkolózik és fél VV Attila

Még az életvezetési tanácsadónak is beletört a bicskája VV Attilába, aki nem hajlandó részt venni olyan beszélgetésekben, ahol ki kell adnia magát. Sokak szerint ez a fiú taktikájának a része, mások azonban mélyebb problémát emlegetnek.

VV AttilaTisztában vagyok azzal, hogy kivel milyen viszonyban akarok lenni itt a villában. Pont az a bajom a feladattal, hogy feltárhatsz olyan dolgokat, amiket én egyáltalán nem szeretnék” – makacskodott Attila a villába látogató életvezetési tanácsadó előtt.
„Azt gondolom, hogy Attila egy szerepet játszik. Azt mondta nekem: négy hónapja mást sem csinál bent, mint hogy azon gondolkodik, hogy ő milyen személyiség, és hogyan viselkedik. Legalábbis ő így gondolja” – ecsetelte a villa életvezetési tanácsadója, aki szerint Attila csak a játék mögé bújik, és ezért nem akar megnyílni. „Nem lehet eldönteni, hogy a taktikájának egy része az ellenállás, vagy pedig egyszerűen fél kiadni magát, és fél, hogy mit fedezhet fel a beszélgetések alatt” – árulta el a szakértő.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top