Sztárok

Caramel nem lett zsűritag a Megasztárban, ők viszont igen!

Teljes a Megasztár zsűrije: Falusi Mariann, Bereczki Zoltán, Bochkor Gábor és Mester Tamás alkotja a tehetségkutató ítészkarát.

Caramel nem lett zsűritag a Megasztárban, ők viszont igen!A hírekkel ellentétben mégsem lett zsűritag a Megasztárban Molnár Ferenc Caramel, viszont Mester Tamás folytatja a munkát a tehetségkutatóban.
Falusi Mariann, Bereczki Zoltán, Bochkor Gábor és Mester Tamás véleményezi majd hétről hétre a tehetségkutató versenyzőinek produkcióit. A TV2-n február 10-én induló széria számos újdonság mellett a zsűri számára is új feladatokat hoz. Az ítészek nemcsak döntenek és véleményt mondanak, de az élő adások heteiben a versenyzők felkészítésben is intenzíven részt vesznek. „Úgy éreztem, hogy ebben az évben az ítész szerep helyett szívesen nyújtanék más formában is segítséget a versenyzőknek. Szerencsésen alakult, hogy ezt zsűritagként is megtehetem, hiszen részt vehetek a felkészítésükben. Hiszek abban, hogy Magyarországnak egyszer világsztárja lesz, ezért nálam egyetlen mérce van: van-e olyan előadó, aki képes világszínvonalon énekelni” – mondta Mester Tamás, aki korábban így nyilatkozott a Nők Lapja Cafénak a TV2-es tárgyalásokról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top