nlc.hu
Sztárok
Fenyegetések és sírás a villában

Fenyegetések és sírás a villában

Százhúsz napja vannak bezárva a villalakók, így nem csoda, hogy hamarabb szakad el a cérna mindenkinél. Ezúttal újra Kinga és Sehi ugrott egymásnak, majd Vera osztotta az észt a szokásos "csitu van"-stílusban.

Fenyegetések és sírás a villábanA két lány vitája onnan indult, hogy Kinga ismét egy piszlicsáré ügy miatt esett neki sajátos stílusban Attilának. Érdekes módon az összeférhetetlen fiút Seherezádé védte meg. „Kinga már megint milyen bicskanyitogató stílusban beszélsz… Kinga, te annyira primitív vagy!” – fakadt ki Sehike. És ekkor indult az igazi csata a szilikoncsodák között. Sehi szerint riválisát nem tanították meg a szülei emberi, elfogadható hangnemben kommunikálni. Erre aztán a párbajgyőztes cselszövő is felpattant a kanapéról és fenyegetőzésbe kezdett. „Ezt ne mondd! Mert ebből te jössz ki rosszul… Serike, állj le!” – mondta Kinga, aki jól hozta a vagány, magabiztos plázacica karaktert.
A sajátos módon zajló szócsatának ismét egy hatalmas sírás vetett véget, de csak egy ideig. Majd folytatódott, de immár Verával.  Az alkalmi pornós nő ismét Attila ellen ment egy feladat során, amin a többi villalakó – köztük Kinga is – jól kuncogott a nappaliban. „Ne kuncogjál, Kinga! Mert rólad aztán beszélhetnénk, ha hazugságról van szó! Neked itt a neved: csönd” – háborgott Vera a sajátos „csitu van”-stílusban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top