Sztárok

Kínos beszélgetés a TV2 műsorában

Némedi Mari továbbra is azzal haknizik a médiában, hogy közeli barátja volt Mary Zsuzsinak, aki segítséget kért tőle. Az elhunyt énekesnő menedzsere mást állít. A vita újabb és újabb részeit láthatjuk a kereskedelmi tévékben, pedig pont ez az a téma, amihez nem méltó, hogy szappanoperát gyártsanak belőle.

Kínos beszélgetés a Tv2 műsorábanEttől függetlenül Némedi ma reggel ismét eleget tett a Mokka meghívásának. Ma már pontosít, azt mondja, nem jó barátnők, hanem jó kollégák voltak, éppen ezért kért tőle segítséget Mary Zsuzsi. De nemcsak az énekesnő, hanem állítólag fia, Denis is többször kért segítséget tőle… Némedi most azt állítja: nyilatkozatai miatt folyamatosan támadják a világhálón. Még szerencse, hogy a TV2 reggeli műsorának van egy műsorvezetője, aki három perc után feltette a mindenkit foglalkoztató kérdést. „…Meghalt egy ember, akit eltemettek. Bocsásson meg, hogy ezt kérdezem, de nem teljesen mindegy, hogy mit írnak önről a közösségi oldalakon? Nem Ön a fontos…” – kérdezte Tvrtko, aki persze azonnal választ is kapott. Némedi kifejtette, hogy a mocskolódás következményeként bizony bevérzett a szeme, és még a vérnyomása is magas. Érdemes megnézni a teljes interjút.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top