Sztárok

Különös kapocs Mary Zsuzsi és a hollywoodi díva között

Az ötvenéves Heather Locklear csütörtökön nagy mennyiségű, receptre felírt gyógyszerre ivott alkoholt. Azonnal kórházba szállították, szerencsére sikerült stabilizálni az állapotát. Sorsa kísértetiesen hasonlít a decemberben tragikus körülmények között elhunyt, Mary Zsuzsiéhoz.

Két egykori díva, más földrészen, de hasonló sorssal. Heather Locklear, az irigyelt sorozatsztár, és Mary Zsuzsi, a táncdalfesztiválon 21 évesen népszerűvé vált énekesnő. Mindkét híresség a húszas évei elején vált ismertté. Mary Zsuzsinak és az amerikai filmszínésznőnek egyaránt viharos magánélet jutott. Többször elváltak, görcsösen keresték a boldogságot, akár fiatal szeretők oldalán, és képtelenek voltak elfogadni az öregedést, a ráncokat. Ráadásul a hírnevük is igencsak megkopott az elmúlt tíz évben.

Mindketten elkeseredettek, és úgy érezték, nincs kire támaszkodniuk az életben. Három hét különbséggel kíséreltek meg öngyilkosságot. A magyar énekesnőt már nem tudták megmenteni karácsony első napján. Lockleart szerencsére még időben kórházba szállították, jelenleg is testvére és szülei ápolják. És immár sokadjára egy rehabilitációs intézetbe küldik. De talán ők is jól tudják a szívük mélyén, hogy amíg lányuk úgy érzi, már nincs szüksége a világnak rá, és értéktelennek tartja magát, addig nem tud talpra állni. Talán nem véletlenül mondja olyan sok híresség: „Nem azt nehéz feldolgozni, hogy felemelnek az emberek, és szeretnek, hanem azt, amikor úgy érzed: már nincs szüksége rád a show-biznisznek.”

Különös kapocs Mary Zsuzsi és a hollywoodi díva között
Különös kapocs Mary Zsuzsi és a hollywoodi díva között

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top