Sztárok

Így védelmezi lányát Liptai Claudia

A Megasztár műsorvezetője a saját bőrén tapasztalta meg, milyen, amikor valakit ízekre szed a média az alakja, a hajszíne vagy a ruhái miatt.

Így védelmezi lányát Liptai ClaudiaGesztesi Panka születésétől fogva a figyelem középpontjában áll. Szülei, Liptai Claudia és Gesztesi Károly a Storynak meséltek gyereknevelési módszereikről. Pankát különórákra járatják és a testsúlyára is odafigyelnek. „A mamája különösen figyel rá, mindent megad neki, hogy soha ne legyenek súlyproblémái, és egészséges, sportos, jó alakú felnőtt váljon belőle” – nyilatkozta Gesztesi Károly. Nyilván Claudia számára a legfontosabb szempont, hogy kislánya egészséges felnőtt legyen. De talán más is lehet a háttérben.
A színésznő súlyát ugyanis folyton támadták a sajtóban. „Voltam túl sovány, túl kövér, mindenért kritizáltak” – Christina Aguilera szavai akár Liptai Claudia szájából is elhangozhattak volna. Ha lefogyott, az volt a baj, ha kigömbölyödött, akkor lekövérezték. Talán ez is motiválja, hogy ennyire figyeljen kislánya étkezésére. Hogy megvédje Pankát a hasonló támadásoktól.

Előfordult már hazánkban, hogy hírességek kisgyermekeinek alakját kritizálták – gondoljunk csak Gáspár Virágra. De a külföldi sajtó ízekre szedte David Hasselhoff lányait, akik pufi gyerekek voltak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top