Sztárok

Fel kell adnia amerikai életét Király Lindának?

Az énekesnőt már több mint egy éve eljegyezte szerelme, Zsombor. Közös jövőjüket tervezik, de vajon kinek kell feladnia eddig életét, melyik országban fognak élni?

Fel kell adnia amerikai életét Király Lindának?Az énekesnő jelenleg Amerikában népszerűsíti új, angol nyelvű kislemezét, közben testvéreivel közösen az Eurovíziós Dalfesztivál hazai elődöntőjére készül. Linda élete tehát az ingázásról szól, míg építészmérnök vőlegényét a munkája Magyarországhoz köti. A kapcsolatuk eddig kibírta a többlakiságot, de ha esküvőt, sőt babát terveznek, el kell dönteniük, hogy hol telepednek le.

Linda ideje nagy részét ugyanis a tengerentúlon tölti, ahol neves könnyűzenei producerekkel dolgozik együtt. Logikus döntés lenne tehát, ha a fiatalok Amerikában alakítanák ki közös otthonukat. Ehhez azonban Zsombornak fel kell adnia az itthoni életét, távol kerül a munkahelyétől, családjától, barátaitól. Az elsöprő szerelem idején nem tűnik nagy áldozatnak egy ilyen lépés, de a hétköznapok során könnyen vitaforrássá válhat. Persze az is lehet, hogy Linda dönt a hazaköltözés mellett. Most, hogy megtalálta végre a párját, aki megbecsüli és értékeli őt, lehet, hogy itthon folytatja pályáját boldog feleségként?

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top