Sztárok

Képernyőn vallott szerelmet Liptai

Lefogyott és ragyog a műsorvezetőnő, sőt párja kedvéért a képernyőn is megjelent.

Képernyőn Liptai Claudia jobban néz ki, mint valaha, és saját elmondása szerint boldog. Fél év pihenő után a február közepén induló Megasztárban tér vissza a képernyőre. „A képernyő formában tart! Amióta tudom, hogy lesz Megasztár, többször meggondolom, egyek-e még egyszer este. De az is sokat segít, hogy az elmúlt fél évben nem kellett hajnali fél négykor kelnem, kipihentem magam, kiegyensúlyozott vagyok, mert minden a helyén van az életemben” – nyilatkozta a bomba formában lévő Claudia a Blikknek.

A tehetségkutató leendő háziasszonya egyébként kedd este már képernyőn volt: megjelent a TV2 stúdiójában, ahol a Dakar-raliról szóló műsor vendége volt – számolt be a Bors. Claudia felbukkanása korántsem annak köszönhető, hogy érdeklődik az autózás iránt, hanem mert kedvese, B. Péter szerkeszti azt a műsort. A bulvárlap szerint Claudia megjelenése felért egy nyilvános szerelmi vallomással, hiszen fontosnak érezte, hogy akár a késő éjszakai órákban is támogassa párját, segítse munkáját, sőt a műsorban való szereplésével a szakításukról korábban felröppent hírekeit is cáfolta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top