Sztárok

Gáspár Laci: Válunk, de nem egy harmadik miatt!

Néhány napja a Hír24-en olvashattunk róla, hogy Gáspár Laci házassága válságba került. Az énekes először és utoljára a Story magazinban mesélt arról, hogy miért ment tönkre második házassága.

Gáspár Laci: Válunk, de nem egy harmadik miatt!Laci azt mondta, kizárólag azért nyilatkozik, mert szeretne megelőzni mindenféle találgatást. „Nem egy harmadik miatt lett vége a közös életünknek. Ennél jóval összetettebb, mélyebb a probléma… Meggyőződésem, hogy nem létezik olyan nő, aki képes kezelni a hivatásommal járó életformát. Az állandó úton levést, a folytonos éjszakázást. És azt, hogy sok rajongó lány vesz körül. Ez a legerősebb idegrendszert is felőrli. Civil ember ép ésszel ezt nem is tudja elviselni. Annak meg semmi értelme, hogy folyton hadakozzunk egymással” – mondta el a Story magazinnak az énekes.

Miért töltötték együtt az ünnepeket? Hová költözött Laci felesége? Hogyan fogadták a gyerekek és a család a válást? Exkluzív interjú csak a Story legfrissebb számában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top