Sztárok

Eldugta a kulcsot és nem engedte ki a házból lányát Mary Zsuzsi

Miért veszekedett december 24-én Mary Zsuzsi és lánya, Sandy? Hogyan fajultak odáig az események, hogy az énekesnő bezárta a lakásának ajtaját, és nem engedte ki lányát az épületből?

Eldugta a kulcsot és nem engedte ki a házból lányát Mary Zsuzsi„Valóban történt egy kisebb nézeteltérés és civakodás az édesanyámmal szenteste. Anya beszélgetni akart velem, amihez akkor nekem semmi kedvem sem volt. Ő azonban erőszakoskodott, magunkra zárta az ajtót és nem akart kiengedni. Elvettem tőle a kulcsot, amit persze nem adott egykönnyen, nem tagadom, volt némi vitánk, civakodtunk, de verekedésről nem volt szó” – nyilatkozta Sandy a Story magazinnak. Mi történt anya és lánya között, hogy ennyire megromlott a kapcsolatuk? Sandy azt mondja: rettentően zavarta, hogy édesanyja fiatal férfiakkal randizott, akik a gyerekeivel egykorúak. „Fájt végignézni, hogy mit tesz, hogyan rombolja magát a tulajdon édesanyám. Dühöt és fájdalmat éreztem, amikor a huszonegy éves barátjának a személyes tárgyait megláttam nála… Bevallom, összeszedtem ezeket a holmikat és kidobtam az utcára!…”

További részletek a legfrissebb Story magazinban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top