Sztárok

14 év után elhagyja gyermekei anyját Johnny Depp

Több forrás szerint is akkora válságban van Depp 14 éve tartó kapcsolata, hogy ő és párja, Vanessa Paradis külön költöznek egymástól. A hírek szerint a háttérben egy másik nő áll – de egyáltalán nem az, akitől Vanessa Paradis retteg.

Válságban Johnny Depp kapcsolataSem Depp, sem Paradis nem erősítette meg egyelőre szakításuk tényét, de rendszeresen veszekednek nyilvánosan. „Vanessa eléggé össze van törve, mindenki nagyon aggódik. Johnny már felkeresett egy ügyvédet is, mert bár sosem házasodtak össze, évek óta együtt vannak, és van két gyerekük is” – mondta a Daily Mailnek a család egyik közeli ismerőse. A külföldi lapok szinte mindegyike beszámolt a kapcsolati válságról, és több helyen azt is megemlítik, hogy Depp áprilisban saját szóvivőjével, Robin Baummal csókolózott. Persze mindennek lehet, hogy semmi köze a szakításhoz, az azonban tény, valakinek lassan az érintett felek részéről is meg kell szólalnia az ügyben, és ez pont a talán minden bajt okozó szóvivő, Robin Baum lesz. A dolog legfőbb érdekessége az, hogy amíg Depp Angelina Jolie-val forgatott, Paradis nagyon féltékeny volt – mint most kiderült, teljesen alaptalanul, hiszen akitől tartania kellett volna, az a párja sajtósa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top