Sztárok

Elkezdődött Mary Zsuzsi búcsúztatója

Mary Zsuzsi december 24-én, szenteste hunyt el, túl sok gyógyszert vett be a végzetes éjszakán. Búcsúztatóját pénteken délután kettőkor kezdték el a főváros Fiumei úti Sírkertben.

Elkezdődött Mary Zsuzsi búcsúztatójaA hírek szerint az énekesnő beteg édesapja nem tud jelen lenni lánya temetésén, valamint külföldön élő testvére sem tud hazautazni. De külföldön élő gyermekei már napokkal korábban megérkeztek Magyarországra. „Olyan nyüzsgés van a házban, mint a régi szép időkben, csak az a baj, hogy ilyen szomorú okból” – mondta Klapka György, Mary Zsuzsi második férje.
Az énekesnőnek öt gyermeke van, egy lánya született Dobos Attilától, az első férjétől, és négy gyermeke van Klapka Györgytől. „Gyerekeinek is elmondta az utóbbi időben, milyen temetést szeretne. Nem akart földbe kerülni, szabad lelke volt. Kérte, hogy a hamvait a szélben vagy a tenger hullámaiba szórjuk szét” – mondta Klapka György korábban.

Néhány napja Mary Zsuzsi rajongói kezdeményezést indítottak a világhálón, hogy valamelyik tévétársaság élőben közvetítése az énekesnő temetését. Úgy tudjuk, erre nem kerül sor.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top