Sztárok

Miért egy nőt választott társnak Mary Zsuzsi?

"Egy nőhöz fűzte az utolsó szerelem Mary Zsuzsit!" – olvasható a Story magazin legfrissebb számában. Ki lehet az a titokzatos hölgy, akinek megnyílt, bizalmat szavazott az énekesnő?...

reggeli1Csak a Storyban található részletes leírás Mary Zsuzsi utolsó napjáról. A végzetes órákról, a depresszióról… A cikk egy kényes pletykára is kitér, mégpedig arra, hogy Mary Zsuzsi utolsó szerelme egy nő volt. A szóbeszéd szerint az énekesnő a huszonéves Tamás után egy fiatal hölgy karjaiban lelt megnyugvásra. De vajon miért mondott le a férfiak szerelméről? Miért érezte úgy, hogy egy nő jobban megérti, biztosabb társ lehet számára? Nem kell olyan mélyre ásni, hogy megértsük az énekesnő érzéseit. Egy asszony, aki megrögzötten szomjazott a szeretetre, a biztonságra. De valljuk be, az utóbbi években mindig nála jóval fiatalabb férfit választott társul, és ezek a kapcsolatok nem bizonyultak, nem bizonyulhattak tartósnak. Zsuzsi pedig csak azt látta, hogy miközben volt férjei újra boldogságra találtak és szeretetet kapnak, ő egyedül maradt. Csalódott, bizalmatlan volt. S talán nem véletlenül nyilatkozott így két éve: „Ha záros határidőn belül nem találom meg az igazit, akkor egy nővel fogom leélni az életem… Ugyanis nem vagyok hajlandó lemondani a boldogságról. Ráadásul csak egy nő tudja igazán, hogy mi a jó a másiknak, sokkal jobban tudnak alkalmazkodni. Képes lennék szerelemmel szeretni egy nőt… Szerencsére volt kalandom lánnyal, és be kell vallanom: gyönyörű volt.”

További részletek a legfrissebb Story magazinban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top