Sztárok

Mary Zsuzsi utolsó telefonhívása

Mit mondott még utoljára a barátainak a telefonba Mary Zsuzsi? Miért zárkózott el a pályatársaktól? Kiderült az igazság.

mzs reggel„Számtalan történetet hallani. De az ember életét  egészben kell nézni, nem az utolsó »tíz percet«. Én egy Mary Zsuzsit ismerek, egy életvidám Zsuzsit” – mondta Aradszky László. Akkor mégis mi vezetett az énekesnő összeomlásához? Zalatnay Cini szerint egyrészt a sajtó: „Azért ne felejtsük el, hogy olyan támadásokat kapott a sajtótól, amihez soha nem volt szokva. És ő nem volt benne előtte, nem tudta, mi ez az egész. Imádta, hogy ott a közönség, és szétverik a színpadot érte, de másnap a címlapokon  azt látta, hogy semmi köze a cikknek a zenéjéhez, csak az életéhez. A sztársághoz hozzátartozik, igaz, de ő nem tudta kezelni.”

Összetartó társaság az egykori táncdalénekesek csoportja. De a legutolsó hónapokban Zsuzsi már nem volt részese a brigádnak, csak telefonon. „Sokat kínlódott a fogaival. Egy nagyon veszélyesen műtétre vállalakozott, de megcsinálta. Amikor legközelebb felhívott, arról beszélt, hogy valami felborult a szervezetében, és nagyon elhízott, ez pedig igen zavarta” – mondta Zalatnay. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top