Sztárok

Kik akarták elköltöztetni Mary Zsuzsit?

Némedi Mari állítja, nagyon jó barátok voltak Mary Zsuzsival, ő az, aki igazán sokat tud az elhunyt énekesnő problémáiról.

Újabb vádaskodás Mary Zsuzsi ügybenNémedi Mari a Mokkában azt mondta: utolsó találkozásukkor Zsuzsi segítséget kért tőle. „El akart jönni a Klapka-villából. Magánéletet akart és függetlenséget. Akkor azt mondtam neki, hogy van egy lakásom vidéken, ahol én is élek. Felajánlottam neki az egyik emeletet, ahol lakhatott volna. Mondtam, hogy mindenben segítek, együtt járunk fellépni… Ebbe azonban beleszólt Zsuzsi menedzsere, aki teljesen elszigetelte mindenkitől. Még Zsuzsi telefonját is elvitte…” – állította a Mokkában Némedi Mari.

Az azonban kérdés, hogy ha ekkora volt a baj, és már érezték, hogy meg kell menteni a barátjukat, akkor miért nem álltak addig Mari Zsuzsi küszöbén, amíg ki nem tudják hozni a házból.  „Igen, ezt kellett volna tettünk. Hibáztunk. Zsuzsi egyedül volt, magára hagyták, nem segítettek neki lelkileg. Ha el volt keseredve, akkor bizony az italhoz menekült. Csak akkor tudta volna újra kezdeni az egészet, ha kiszakítjuk a környezetéből, mert Klapka mindent megtett érte, de ez nem volt egészséges, hogy egy volt férjen él… Szerettem volna segíteni” – mondta Némedi. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top