Sztárok

Garas haza akart jönni a kórházból

Boldogan telt a színész utolsó pár napja, álmában érte a halál – írja a Blikk.

„Hazamegyek! Nem is tudom, miért tartanak még bent az orvosok!” – mondta bizakodva Garas Dezső a családtagjainak a halála előtt. A nemzet színésze régóta betegeskedett, de hihetetlenül erős volt. Az utolsó pillanatig bízott abban, hogy meggyógyul. „Édesapámnak tüdőgyulladása volt, ilyen legyengült állapotban ez már nagyon veszélyes. A lelke mélyén tudta, nem biztos, hogy kijön a kórházból. Ő mégis erős volt – mondta a művész fia, Garas Dániel. – Boldog volt az utolsó pár napja. Együtt voltunk a születésnapján, karácsonykor, és az unokája születésnapján is. Az utolsó nap mindannyian bent voltunk nála az intenzív osztályon, ahol kezelték. Mindegyikünkkel beszélt. (…) Nem szenvedett. Aludt, amikor elment” – mondta megrendülten a fia.

A Bors információi szerint Garas amikor már tudta, hogy képtelen legyőzni súlyos vesebetegségét, gondoskodott szerepei utóéletéről. Átadta a szerepeit, s meg is határozta, hogy ki játsszon helyette. 

Garas haza akart jönni a kórházból

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top