Sztárok

Palik lánya pincérnő lett

Palik László lánya, Juli nemcsak hatalmas külső változáson esett át, hanem átvette a papa szerepét a hazai hírességek csarnokában is, miután felkerült a 2011-es Cool Listre, ami a hazai legmenőbb fiatalokat tartja számon. A lány lefogyott, platinaszőkére váltott, és pincérnő lett egy reggelizőhelyen.

Láthattuk tinédzserként, aki édesapjával együtt fogyókúrázott, majd elárulta, hogy eleinte féltékeny volt mostohaanyukájára, Marsi Anikóra, teniszezett a papával, majd együtt karácsonyozott a családdal. 2009-ben még a „Híres a papád?” kérdéssel mutatták be Palik Julit, aki azóta kinőtte magát, és megtalálta a saját hangját. Miközben Marsi Anikó és Palik László nemrég saját akaratukból vonultak ki a közszereplők táborából, Juli éppen odatart. „A legkúlabb cégek, a legkúlabb sztárok és a legkúlabb reggelizőhely is meglátta végre benne a potenciált!” – írják Juliról, aki idén nemcsak az egyik kommunikációs cég reklámfilmjében szerepelt, hanem Odett egy klipjében is. Mindemellett egyetemre jár, és hogy ne kelljen a papa pénztárcájában nyúlkálnia: reggelizőhelyen pincérnősködik, és a Művészetek Palotájában tesz-vesz.

 

Palik lánya pincérnő lett!
Palik lánya pincérnő lett!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top