Sztárok

Válnak: Katy Perry és férje levette a karikagyűrűt

Hatalmas veszekedés után külön töltötte a karácsonyt Katy Perry és hites ura, Russel Brand. Ráadásul mindketten megszabadultak karikagyűrűtől.

Idén kijárt Katy Perrynek bőven. Szakmailag minden idők egyik legsikeresebb énekesnőjének kiáltották ki. Perry 2011-ben megdöntötte Michael Jackson rekordját, miszerint egyetlen albumról 5 sláger is a US Billboard Hot 100 chart élére került. Ráadásul ő az első nő, aki ilyen eredményt ért el. Katy a bulvársajtótól is megkapta a magáét. A magánéletében azonban már nem volt ilyen sikeres. Ősz elején gömbölyödő pocakja adott okot a pletykákra, ám az énekesnő azt mondta: nem terhes, csak a gyorskajától hízik. Majd házassági válásról cikkeztek a lapok, amit ő és hites ura egy közös tetoválással cáfolt.

Perry gyűrű nélkül karácsonykor
Perry gyűrű nélkül karácsonykor

Úgy tűnik azonban, hogy a tetoválószalon után Perry útja a lézeres eltávolításra vezet majd. Míg ugyanis az énekesnő Hawaiin töltötte a karácsonyt a barátaival, addig Russel Londonban ünnepelt. Katy ráadásul egyetlen fotón sem viselte karikagyűrűjét, férje ujjáról pedig 29-én került le az ékszer. A Us Weekly magazinnak egy névtelen forrás így nyilatkozott. „Hatalmas vita volt köztük az ünnepek előtt. Katy azt kiabálta Russelnek: Cseszd meg! Megyek és élem a saját életemet!… Mire Russel így választ: Remek. Te is cseszd meg! Egyelőre még nem végleges a különválás, de a kapcsolatuk nagyon nincs rendben. És a viták egyre gyakoribbak és hangosabbak” – olvasható a Us Weekly magazinban.

Férje gyűrű nélkül Londonban
Férje gyűrű nélkül Londonban


Fotó: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top