Sztárok

Botrányt okozott Bereczki Zoli

Bereczki Zoltán meglökte a színpadon ifjú kollégáját – írja a Bors.

Botrányt okozott az Operettszínház sztárjaA Rómeó és Júlia egy közelmúltbeli előadása közben a Mercutiót alakító Bereczki Zoltán állítólag méltatlanul bánt Tybalt szerepét játszó fiatalabb kollégájával, aki Szabó P. Szilveszter helyére ugrott be. A bulvárlap információi szerint a még egyetemi hallgató Sándor Péter rossz színpadi helyezkedésével felbőszítette az Operettszínház ünnepelt sztárját, aki ellökte ifjú kollégáját.

A TV2 Nagy Duett című műsorában is szerepelt Bereczki viszont az állítja, a lökés csupán véletlenül történt. Kerényi Miklós Gábor, az Operettszínház főigazgatója elbeszélgetett az érintettekkel. „Amióta a színház színház, az idősebb szereplők nem örülnek, ha fiatalabb színészek állnak be a darabjukba” – reagált burkoltan a különös konfliktusra.  Mindenesetre Kerényi újragondolja színháza és a – magyar álompárként is titulált – Bereczki Zoltán – Szinetár Dóra házaspár kapcsolatát, s várható, hogy a jövőben „lazábbra veszi” a sztárpár munkaviszonyát.

„Felmondásról nincsen szó (…) Elérkezett az a pillanat számukra, amikor nekik kifejezetten csak akkor érdemes színpadra lépniük, ha nagy, vezető szerepeket játszanak” – magyarázta a főigazgató.

A Blikk azonban úgy értesült, hogy a házaspár már felmondott az Operettszínháznál, sőt Janza Kata is távozik a társulattól. A sztárpár azzal indokolta távozását, hogy új szakmai kihívásokra vágynak. „Nagyon szeretnénk nyitni a világra, új munkákra, új emberekre, új rendezőkre, új helyekre, akár műfajon belül, akár másfajta szerepekben” – mondta Szinetár Dóra. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top