Sztárok

Fordulat: nem lett öngyilkos Mary Zsuzsi

Ellentmondások Mary Zsuzsi halála körül. Állítják: tervei voltak, CD-t készített, és édesapját látogatta volna meg. Akkor mégis mi történt?

Fordulat: nem lett öngyilkos Mary ZsuzsiMenedzsere és volt férje, Klapka György szerint sem lett öngyilkos Mary Zsuzsi. Szerintük véletlenül vehetett be több gyógyszert. „Voltak tervei. December 25-én szeretett volna leutazni Szegedre, az édesapjához. Még mondta is nekem, hogy készítsek el egy kis halászlét és töltött káposztát, hogy elvigye neki” – mondta Klapka György, aki 24 évig élt az énekesnő mellett. A kérdés már csak az: ha az énekesnő nem akart öngyilkos lenni, és csak véletlenül vett be több gyógyszert, miért hívta fel az egyik rokonát és miért közölte vele, hogy véget vet az életének?

Az énekesnő menedzsere is megszólalt az ügyben. Ő is úgy érzi, hogy Zsuzsi nem akarta megölni magát. „Biztos vagyok benne, hogy mindez csak véletlen volt. Aludni akart ő, csak nem ennyit… Nagyon szeretett élni. Példát akart mutatni, hogy bár elmúlt hatvanéves, de az életkedve nem csökken. Februárra terveztük a visszatérését, már csak egy dal hiányzott az új lemezről!” – ecsetelte a karácsonykor elhunyt énekesnő menedzsere.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top